Kunder

Poul Schou A/S

Grundig rengøring to gange ugentligt over hele vores kontor, kantine og baderum, som hos os i særdeles vintersæsonen er ret snavset, var afgørende for vores valg af rengøringsfirma. Valget af Miljø-Ren blev bl.a. truffet ud fra deres tilpasningsevne til vores hverdag og behov – og det har vi ikke fortrudt.

Vi vil klart anbefale Miljø-Ren for andre virksomheder.

Poul Schou A/S
Dorthe Egdal Schou

Tverskov & Partnere

Vores kontor har domicil i en ca. 100 år gammel, charmerende villa i Dalum. Der er mange kringelkroge, og med fortrolige papirer overalt, kan det være svært at få gjort ordenligt rent. Vi var ikke helt tilfredse med vores tidligere rengøringsselskab, så da Anne fra Miljø-Ren tilbød sig, var vi ikke sene til at sige ”ja tak” til at prøve hendes rengøring. Og vi har bestemt ikke fortrudt skiftet. Hun kommer simpelthen helt ind i alle hjørner.

Vi kan kun anbefale Miljø-Ren.

Tverskov & Partnere
Pia Forsström

Temp-Team

Vi har igennem en årrække haft Miljø-Ren som samarbejdspartner på rengøringsområdet. Vi har haft den samme dygtige og servicemindede medarbejder i alle årene. Vi oplever, at der altid er de papirvarer som vi har behov for og har aldrig haft noget at udsætte på rengøringen. Vi værdsætter, at der er gjort grundigt rent i vores lokaler og nyder også indimellem at blive forkælet med ekstra serviceydelser af vores faste rengøringsassistent Gitte.

Intelligent Bygnings Automatik

Vi har arbejdet sammen med Miljø-Ren siden 2011. De er fleksible, grundige og engagerede, og de lever til fulde op til vores forventninger.

Vi kan kun anbefale, at man benytter Miljø-Ren, hvis man har brug for en hjælpende hånd.

Hvorfor vælger vi Miljøren efter et uafbrudt samarbejde i de seneste 12 år?

  • Seriøs og troværdig ledelse
  • Fleksible og utroligt stabile medarbejdere
  • Åben dialog omkring problemstillinger i samarbejdet
  • Seriøs og troværdig tilgang til opgaven
  • Altid klar med hjælp og ekspertise på jeres fagområder