Firmaprofil

Service frem for alt

Miljø-Ren har eksisteret i over 20 år og vi er glade for at kunne gå et skridt ekstra med på vejen. Vi sætter god og hurtig service højt og ”kalder” I , står vi der samme dag, for at løse evt. problemer.

Miljø-Ren er en ærlig og samarbejdsvillig partner. Vi gør vort yderste for at stille vore mangeårige kunder tilfredse. Ligeledes er vi kontinuerlig på forkant med miljøet –bl.a. ved valg af miljørigtige produkter, 100 % nedbrydelige bio-poser, og – såfremt kunden ønsker det, fremstiller vi selv sæbe, shampoo, opvaskemiddel mm, hvor ingredienserne bl.a. er oliven- og abrikoskerneolie, sheasmør, aloe vera, essentielle og æteriske olier. Dette koster nogle få hundrede kroner ekstra pr. måned, da emballage til disse produkter desværre er ret kostbare.

Andre ydelser

Vi tilbyder også møbel- & tæpperensning af høj kvalitet. Det er vigtigt for indeklimaet at holde tæpper samt møbler fri for støv og snavs. Ønskes der ekstraydelser, så som blomstervanding, vask af håndkllæder/viskestykker, indkøb af papirvarer mm , leverer vi også dette.

Miljø-Ren benytter samme rengøringsassistent(er) hver gang og ved sygdom/ferier benyttes 2-4 faste afløsere.

Vi vil bestræbe os meget på at levere netop den ydelse som kunden måtte ønske sig.