Rengøring

Service frem for alt

Miljø-Ren har eksisteret i over 20 år og vi er glade for at kunne gå et skridt ekstra med på vejen. Vi sætter god og hurtig service højt og ”kalder” I , står vi der samme dag, for at løse evt. problemer.

Miljø-Ren er en ærlig og samarbejdsvillig partner. Vi gør vort yderste for at stille vore mangeårige kunder tilfredse. Ligeledes er vi kontinuerlig på forkant med miljøet – bl.a. ved valg af miljørigtige produkter, 100 % nedbrydelige bio-poser, og – såfremt kunden ønsker det, fremstiller vi selv sæbe, shampoo, opvaskemiddel  mm, hvor ingredienserne bl.a. er oliven- og abrikoskerneolie, sheasmør, aloe vera, essentielle og æteriske olier. Dette koster nogle få hundrede kroner ekstra pr. måned, da emballage til disse produkter desværre er ret kostbare.

Andre ydelser

Vi tilbyder også møbel- & tæpperensning af høj kvalitet. Det er vigtigt for indeklimaet at holde tæpper samt møbler fri for støv og snavs.

Ønskes der ekstraydelser, så som blomstervanding, vask af håndkllæder/viskestykker, indkøb af papirvarer mm , leverer vi også dette.

Miljø-Ren benytter samme  rengøringsassistent(er)  hver gang og ved sygdom/ferier benyttes 2-4  faste afløsere.

Vi  vil bestræbe os meget på at levere netop den ydelse som kunden måtte ønske sig.