Erhvervs Rengøring

Rengøring af kontorer, restauranter, butikker, industri og institutioner

Søger I en seriøs samarbejdspartner til rengøring og vinduespudsning og som forstår betydningen af grundighed, fleksibilitet og god dialog, så kontakt Miljø-Ren og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring og erhvervsservice.

Uanset om I har en enkeltstående rengøringsopgave eller ønsker en fast daglig eller ugentlig aftale, så er I garanteret professionel og grundig rengøring, skræddersyede aftaler på jeres præmisser samt attraktive priser.

Vores og jeres medarbejdere

Vi lever af tilfredse kunder og sætter stor ære i, at jeres virksomhed afspejler det, den fortjener.
Hos Miljø-Ren kan vi tilbyde et af de mest engagerede og dedikerede rengøringspersonaler, som ved hvad der skal til, for at sikre et skinnende resultat – uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller slutresultatet.

Vores medarbejderes faglige kvalitet og menneskelige egenskaber har gjort Miljø-Ren til en anerkendt samarbejdspartner hos erhvervslivet, når det kommer til effektiv og grundig erhvervsrengøring af små og store virksomheder, butikker, kontorer, bolig- og ejerforeninger, offentlige institutioner samt restauranter.

Hos os er alle kunder lige vigtige, så uanset udfordring og opgavens omfang, så har vi mandskabet.
Spar penge på at udlicitere rengøring og det beskidte arbejde til Miljø-Ren og frigør flere timer til at gøre det I er bedst til. Vi klarer rengøringen med et smil og anvender udelukkende miljøvenlige midler, så I efterlades med et indbydende og sundt indeklima

– til glæde for medarbejdernes trivsel.

 

Vi tilbyder

  • Hovedrengøring
  • Fast daglig eller ugentlig rengøring
  • Støvsugning og gulvvask
  • Vinduespolering
  • Aftørring af overflader

 

Uanset om I ønsker en fast aftale på erhvervsrengøring eller ønsker at tilknytte os fra gang-til-gang, så bestræber vi os på at tilknytte et fast rengøringspersonale, som løbende opbygger et kendskab til jeres virksomhed og rengøringsbehov.

Så er I garanteret maksimal fleksibilitet og vi kan levere den bedst mulige service

 

Service frem for alt

Miljø-Ren har eksisteret i over 25 år og vi er glade for at kunne gå et skridt ekstra med på vejen. Vi sætter god og hurtig service højt og ”kalder” I , står vi der samme dag, for at løse evt. problemer.

Miljø-Ren er en ærlig og samarbejdsvillig partner. Vi gør vort yderste for at stille vore mangeårige kunder tilfredse. Ligeledes er vi kontinuerlig på forkant med miljøet – bl.a. ved valg af miljørigtige produkter, 100 % nedbrydelige bio-poser, og – såfremt kunden ønsker det, fremstiller vi selv sæbe, shampoo, opvaskemiddel  mm, hvor ingredienserne bl.a. er oliven- og abrikoskerneolie, sheasmør, aloe vera, essentielle og æteriske olier. Dette koster nogle få hundrede kroner ekstra pr. måned, da emballage til disse produkter desværre er ret kostbare.

 

Andre ydelser

Vi tilbyder også møbel- & tæpperensning af høj kvalitet. Det er vigtigt for indeklimaet at holde tæpper samt møbler fri for støv og snavs.
Ønskes der ekstraydelser, så som blomstervanding, vask af håndkllæder/viskestykker, indkøb af papirvarer mm, leverer vi også dette.

Miljø-Ren benytter samme  rengøringsassistent(er)  hver gang og ved sygdom/ferier benyttes 2-4  faste afløsere.

Vi vil bestræbe os meget på at levere netop den ydelse som kunden måtte ønske sig.