Grøn rengøring

Miljø Ren har fokus på miljøet

Hos Miljø-Ren har vi stort fokus på miljøet i alt vores arbejde. Vi anvender svanemærkede produkter til de ydelser, vi tilbyder, og vi fremstiller mange af vores rengørings- og plejemidler selv.
Produkterne er baseret på naturlige plejemidler såsom kokos og oliven samt æteriske olier.

Grøn rengøring er en fordel for miljøet, da der dermed undgås skadelige og unødvendige tilsætningsstoffer samtidig med, at kvaliteten bliver væsentlig højere. Derudover gavner det både indeklima, velvære og trivsel generelt.

Grøn rengøring – en stor fordel

Når kvalitetsarbejde og fokus på miljøet går hånd i hånd, kan I være sikre på en solid løsning til gavn for både jer selv og naturen.

Vi kommer gerne ud til jer og tager en snak om det arbejde, I ønsker udført. På den måde opnår vi en fælles forståelse for det forestående projekt samtidig med, at I har mulighed for at stille spørgsmål.

Grøn rengøring og godt arbejdsmiljø

Vi har altid fokus på at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø for vores medarbejdere, og derfor anvender vi ergonomisk korrekte redskaber i vores arbejde. Det giver rigtig god trivsel for vores ansatte, og det kommer i sidste ende vores kunder til gavn.

Ønsker I at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for grøn rengøring så kontakt os allerede idag.