Rensning

Ønsker Du:

  • Oplysninger  vedr. møbel- & tæpperensning samt  imprægnering
  • At pletter på stole, tæpper og lignende let skal kunne fjernes?
  • At lette den daglige rengøring?
  • En længere levetid på dine møbler & tæpper
  • At forbedre indeklimaet?
  • En øget beskyttelse mod UV lys-falmning?


Hvis svaret er JA så kan der spares penge.

Det er langt billigere at vedligeholde end at købe nyt!

Vi er et team af professionelle medarbejdere, der benytter en rensemetode, som medfører at mider samt andre bakterier får særdeles dårlige vækstbetingelser, samt at inventaret bliver meget nemmere at vedligeholde: tæpper/møbler ekstraktionsrenses - en rensemetode, hvor vand kombineret med bakteriedræbende sæbe og kraftigt sug bevirker, at fibrene bliver strakt ud, så snavs og bakterier suges op – også det der ligger på bunden! 

Efter endt rensning kan man vælge af få tæpperne/møblerne imprægneret med FC-Tekstilbeskyttelse. Behandlingen er ”dampåben”, d.v.s. at tekstilet fortsat kan ånde, og altså ikke bliver pakket inde i en slags plast (silicone m.m.) som er den perfekte grobund for svampe og andet ”godt”.

Til steder som ikke er særlig beskidte og som skal bruges umiddelbart efter, kan vi nu også tilbyde rens med kulsyre! – Metoden der renser og imprægnerer i én arbejdsgang, er nem og hurtig og giver et flot resultat. Dybderensning anbefales dog min. hver 2 gang.

Som noget nyt er vi nu også i stand til at renovere linoleums- samt stengulve (m. ny form for polish).

Der tillægges intet opstart-, kørsels-, aften-, nat- eller weekendgebyr.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål eller såfremt du ønsker en gratis prøverensning.

OBS! Vi tager forbehold for pletter hvor der tidligere er forsøgt rensning med andre midler samt syreholdige pletter og pletter der kan have ødelagt stoffet.