Møbelrensning

MØBELRENSNING MED PRISGARANTI

Møbler bliver snavsede; støv og bakterier, som sætter sig i stoffet. Derfor har støvmider og andre bakterier gode vækstbetingelser, hvilket eksempelvis kan medføre dårligt indeklima, unødvendige sygedage og nedsat koncentration.

Løsningen er en grundig møbelrensning af Miljø-Ren, da den blandt andet kan den være med til at fjerne træthed, hovedpine, rindende øjne og uforklarlige sygedage.

 

RENSNING AF MØBLER

Vi kender alle problemet fra vores hverdag: En kop kaffe eller anden væske, sovs eller marmelade spildes ud over en sofa, stol eller et tæppe. Resultatet er plettede møbler og tæpper, som man hurtigt bliver træt af at se på.

Vi kan hjælpe ved at påføre møblet eller tæppet en speciel imprægnering eller beskyttelse, som har stærke smudsafvisende egenskaber, men som alligevel er både ugiftig og åndbart. Ved påføring danner imprægneringen et usynligt panser omkring de enkelte tekstilfibre. Ved at påføre nye møbler og tæpper beskyttelse og ved korrekt vedligeholdelse vil tekstilerne holde sig pænere og stærkere i længere tid.

 

HVILKET MATERIALE KAN RENSES?

Vi renser og imprægnerer de fleste typer tæpper og møbler – herunder uld, silke, kunststoffer og gamle møbler med krøluld. Dog kan vi ikke rense læder og morée-stoffer, fordi de ikke tåler vand.  Vi tørrenser ikke, da dette kun renser overfladen og ikke er en holdbar løsning. Istedet foretager vi dybderensning. Vi renser også både, biler, campingvogne m.m.

 

HVOR KAN VI TILBYDE MØBELRENS?

Miljø-Ren tilbyder førsteklasses møbel- og tæpperens i Odense, Århus, København, Esbjerg og Sønderborg samt i andre byer på Fyn, Sjælland, Lolland og i Jylland.

 

FORLØBET FOR MØBELRENS

Møblerne kan benyttes igen umiddelbart efter tæpperensningen. Der pålægges intet ekstra gebyr for rens i weekend eller om natten.

Tæpper og møbler ekstraktionsrenses. Det er en rensemetode, hvor vand kombineret med bakteriedræbende sæbe og kraftigt sug bevirker, at fibrene bliver strukket ud, så snavs og bakterier suges op – også det, der ligger på bunden.
Efter endt rensning kan man vælge at tilkøbe FC Tekstil imprægnering af materialet.

Vi tilbyder møbelrensning & tæpperensning af høj kvalitet. Det er vigtigt for indeklimaet at holde tæpper samt møbler fri for støv og snavs.

Vi vil bestræbe os meget på at levere netop den ydelse som kunden måtte ønske sig.

OBS! Vi tager forbehold for pletter hvor der tidligere er forsøgt rensning med andre midler samt syreholdige pletter og pletter der kan have ødelagt stoffet.

 

Service frem for alt

Miljø-Ren har eksisteret i over 25 år og vi er glade for at kunne gå et skridt ekstra med på vejen. Vi sætter god og hurtig service højt og ”kalder” I , står vi der samme dag, for at løse eventuelle problemer.

Miljø-Ren er en ærlig og samarbejdsvillig partner. Vi gør vort yderste for at stille vore mangeårige kunder tilfredse. Ligeledes er vi kontinuerlig på forkant med miljøet – bl.a. ved valg af miljørigtige produkter, 100 % nedbrydelige bio-poser, og – såfremt kunden ønsker det, fremstiller vi selv sæbe, shampoo, opvaskemiddel  mm, hvor ingredienserne bl.a. er oliven- og abrikoskerneolie, sheasmør, aloe vera, essentielle og æteriske olier. Dette koster nogle få hundrede kroner ekstra pr. måned, da emballage til disse produkter desværre er ret kostbare.